“Fijn zo’n partner die je ondersteunt bij uitval”

Validus zorgt voor grip op verzuim

Elke werkgever herkent het. Werknemers die uitvallen en daarna langdurig afwezig zijn. In Nederland zijn fysieke klachten goed voor 34% van het ziekteverzuim. Dat kost jaarlijks 1,1 miljard.

De huisarts zegt: “het gaat wel weer over”. De bedrijfsarts komt pas na 6 weken in beeld. In het slechtste geval bent u zo 3 maanden verder voordat u iets weet over de status en achtergrond van de klacht. En dan moet een eventuele behandeling nog beginnen.

Daarnaast werken veel medewerkers door met onbegrepen klachten. Ook deze groep heeft er groot belang bij dat duidelijk wordt wat hen mankeert.

Snelle diagnose zorgt voor perspectief

Door eerder in te grijpen voorkom je problemen achteraf. Met een goede snelle diagnose kan iedereen verder. De werknemer weet precies wat hem of haar mankeert, wat daarvan de oorzaken zijn en wat er aan te doen is. De werkgever kan de werknemer optimaal ondersteunen in het herstelproces. Validus biedt zo'n snelle diagnose.

Validus helpt verzuim tegen te gaan

Validus is gespecialiseerd in zeer snelle diagnostiek van houding- en beweegklachten. Hiervoor combineren we orthopedische expertise met kennis en ervaring van bedrijfszorg. Door de inzet van een fysiotherapeut, orthopeed en psycholoog kunnen we een complete diagnose leveren. Deze unieke aanpak leidt tot minder en korter verzuim van uw medewerkers. En dat niet alleen, ook de werkomgeving wordt gezonder en veiliger.  Waardoor u automatisch werkt aan duurzame inzetbaarheid. Zo kunnen medewerkers en bedrijven optimaal functioneren.

ONZE MENSEN

Jasper ten Boske
bedrijfsfysiotherapeut
Sascha Colen
orthopedisch chirurg
Henrich Leenders
psychosociaal therapeut

Wilt u meer weten?

Wij bieden een snelle diagnose
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.