Jasper ten Boske

BEDRIJFSFYSIOTHERAPEUT

Gezondheid en werk, daar houd ik me mijn hele werkzame leven al mee bezig. Mensen inspireren en motiveren om zorgvuldiger om te gaan met gezondheid in werk en privé, is een belangrijk deel van mijn werk.

Als fysiotherapeut richt ik me op de bedrijfsgezondheidszorg. Zo heb ik al heel wat werknemers behandeld en allerlei verschillende organisaties van binnen gezien. Wat ik steeds vaker zag waren 3 dingen:

  • als een werknemer fysieke klachten heeft duurt het doorgaans erg lang voordat duidelijk is wat er aan de hand is.
  • als zo’n werknemer uiteindelijk bij een medisch specialist terecht komt, is er meestal geen aandacht voor de omstandigheden op het werk. Terwijl die vaak te maken hebben met de klachten.
  • Veel klachten hebben een psychische component. Daar wordt meestal niets mee gedaan.

Ik dacht: dit kan anders en vooral veel beter. Sascha Colen en Henrich Leenders herkenden hetzelfde.

Daarom zijn wij begonnen met Validus. Met Validus kunnen we werknemers en werkgevers veel sneller uitsluitsel geven over de fysieke klachten van de werknemer. En omdat we vanuit verschillende disciplines naar de klachten kijken, leveren we een compleet beeld. Omdat we ons daarbij sterk focussen op de arbeidsomstandigheden van de werknemer komen we met betere oplossingen.

Hierdoor zijn we in staat om uitval van personeel of dreigende uitval sterk te verminderen. Deze unieke vorm van dienstverlening biedt daarmee veel meerwaarde aan bedrijven. Want we leveren een actieve bijdrage aan een veilige en gezonde werkomgeving. Ons doel is immers om medewerkers en bedrijven optimaal te laten functioneren. Dat het werkt merken we. Want onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze deskundigheid, betrokkenheid en scherpe prijsstelling.

 

LinkedIn profiel

Jasper ten Boske
bedrijfsfysiotherapeut
Sascha Colen
orthopedisch chirurg
Henrich Leenders
psychosociaal therapeut